DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er meget populært at have et hjem der er unikt og ikke bare fyldt med ting, der kan købes i IKEA eller Sinnerup. Der er naturligvis intet galt med at have sine basisting fra eksempelvis de butikker, men hvis man gerne vil skille sig en lille smule ud fra alle andre hjem, så skal der lidt andre tankegange til.

Bo Bedre og hvad boligmagasinerne er fulde af tips til hvordan du kan lave ting selv, og hvordan du får et hjem, der ikke minder om nogen andre. Det kan være alt fra hjemmelavede hylder til møbler af træpaller og lignende.

Hvis du ikke lige et dygtig med træ og har et værksted, hvor du kan lave større ting, er der heldigvis også mindre ting, du nemt kan kaste dig over, som kan være med til at give dit et hjem, der skiller sig lidt ud fra mængden.

Noget af det letteste du selv kan kaste dig over, er at lave pudebetræk selv, da det er noget af det nemmeste at sy og derfor ikke kræver de helt store færdigheder, og samtidig er det også noget der ikke er så dyrt. Rent faktisk kan du ofte spare mange penge ved at lave sådanne småting selv, fremfor at give flere hunderede kroner for det i en butik.

Når du selv laver et pudebetræk kan du fuldstændig selv vælge hvordan det skal se ud, og du kan vælge at spice det lidt op med at have forskellige farver på siderne. Du kan også vælge et bruge en anden farve på tråden, så puderne får et lille tvist.

Det skal du bruge for at komme i gang.