DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når du har brug for at slappe af og finde lidt ro i en ellers presset hverdag, kan du bruge Yoga, men du kan også hygge dig med betting på sport heriblandt danske spil den lange. Det kan være både afslappende, men samtidig spændende at have bets på fodboldkampe, andre sportsbegivenheder eller alt mulighed andet.

 

Gode odds hos Danske Spil

Danske Spil er de største og ældste udbyder af betting i Danmark med rødder helt tilbage til 1949, og er ejet af den danske stat. Dermed går en stor del af overskuddet fra spillet også videre til en lang række gode aktiviteter i blandt andet dansk idræt.

 

Hvad er den lange?

Konceptet Den Lange er en speciel feature hos Danske Spil. En lidt anderledes måde at placere sine bets på. Med Den Lange kan vælge mellem rigtig mange forskellige kampe og kombinerer disse til en samlet bedre odds. Det er primært 1X2-opsætning, der kan benyttes, og du får let overblikket med at have flere kampe på samme kupon. Altså du får mulighed for at kombinere danske fodboldkampe med kampe i England eller kampe i andre lande plus måske opgør i andre sportsgrene. For at opnå gevinst skal alle kampe på din kupon gå igennem.

 

Andre spil

Via Danske Spil har du mulighed for at spille en lang række andre spil. Du kan blandt andet spille på trav- og galopløb, og vælge mellem flere muligheder i dette spil. Du kan også benytte dig af de meget populære Lotto, Viking Lotto og danske spil den lange. Spil hvor der udtrækkes tal i weekenden, og hvor der er store pengepræmier at vinde. En af det meget populære muligheder hos Danske Spil er Eurojackpot, hvor der kan hentes virkelig store gevinster. Det specielle med Eurojackpot er at det er et spil på tværs af 18 forskellige nationer. Dette gør netop at førstepræmien kan være ekstrem høj. En sjov mulighed for at kunne slappe af med lidt spænding.