DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Savner du at have den der bluse, der bare passer til alle anledninger og som er helt fantastisk at have på? De fleste har formentlig haft et stykke tøj, der bare altid fungerer, men hvis du nu ikke føler, du helt gider gå med det længere, hvad er så næste skridt? Der findes rigtig mange gode sider online, der kan give dig inspiration til at sammensætte dit næste outfit. Det gælder, uanset om du er plus size eller ej.

Det fungerer nogle gange lidt som en form for forkælelse, hvis man giver sig selv nyt tøj. Måske det ikke er noget du gør specielt ofte? Hvis det er tilfældet, så må det være på tide at du prøver at gå på jagt og finde noget, du virkelig godt kan lide. Det behøver ikke være til noget bestemt – det er helt okay at købe noget, du egentlig bare gerne vil have på på arbejde i næste uge.

Find din stil

Det er ikke altid let helt at definere sin stil, og nogle vil da også mene, de slet ikke har en stil. Derfor kan det godt være, du har et par bestemte retninger, du godt kan lide at gå i, uanset om det gælder bluser, bukser, leggins m.m. Plus size tøj kan blandt andet tælle Bohéme modetøj, der virkelig har mange forskellige spændende stykker tøj i alverdens farver og former.

Hvis du er mere til noget, der er lidt mere afdæmpet, kan du også sagtens gå på jagt her. Det er altid muligt at finde et par mørkeblå jeans eller en mørkegrå eller sort bluse, der kan passe til stort set alt andet, du har i dit klædeskab. Det gør det nemt at mikse og matche hver eneste dag og gør, at du med få stykker tøj kan føle, du har rigtig mange forskellige outfits hængende.