DEL
legetøj med style
legetøj med style

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Legetøj til barnet behøver ikke altid være en masse pangfarver, og grimt at have stående. Det findes meget legetøj som i dag er pænt at have stående, og på samme tid meget spændende for barnet at lege med. Det er vigtig at man ikke lader designet gå ud over legetøjet funktionalitet. Vi guider dig igennem barnets udvikling og kommer med bud på hvilke stykke legetøj det kunne være interessante.

Barnet udvikler sig mest i de første år. Fra barnet er helt ned til 6 uger, kan man begynde at se dens udvikling. Når barnet er omkring de 6 uger, kan barnet begynde at smile, og følge kontakten med øjnene. Her er det vigtig at du som forældre bøjer og strækker barnets arme og ben, så man på den måde forbereder dem. Efter 3 måneder kan barnet for alvor begynde at genkende ting, og vender hovedet og blikket efter spændende ting. Her er et aktivitetstæppe vigtigt, til at stimulere barnets udvikling.

Gennem hele barnets udvikling kan du købe motorisk legetøj på boernibalance.dk, som bidrager til at børn udvikler sig i den planmæssige udvikling.

Når barnet blive omkring de 6 månder begynder de for alvor at interesserer sig i forskelligt legetøj. det er også her de begynder at gribe rundt om ting og kan holde hovedet af sig selv. Da barnet bliver 8 måneder, skal det ifølge de almindelig udviklingskurve,