DEL
iphone 7 red

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du ligesom os og synes farverne på de nuværende iPhone modeller er lidt kedelige, så der gode nyheder. Den 21 marts 2017 lancerede Apple deres seneste iPhone, nemlig “RED Special Edition”, som er en iPhone 7 i farven rød. Her kan vi virkelig snakke om en iPhone med style, vi er vilde med den. Læs med her og bliv klogere på hvor og hvornår du kan købe denne lækre telefon.

Apple har normalt altid været kendt for at være lige konservative, når det kommer til farver. Da iPhone 6 blev lanceret kom de i udgaverne Gold, silver og space grey. Senere da iPhone 6S udkom, kom der en ekstra farve, nemlig Rosé Gold. Da iPhone 7 kom, lancerede de endnu en farve mere, nemlig Jet Black. Her den 21 marts kom der endnu en farve til samlingen, “RED Special Edition”. Denne farve skiller sig ud i forhold til de andre, da telefonen er udgivet i forbindelse med et 10 årige partnerskab mellem Apple og RED, som der er en global fund, der har en mission, som er at gøre verden fri for HIV og AIDS.

iPhone “RED Special Edition” er klar til salg

Allerede fra d. 24. marts er telefon mulig at købe. Apple har allerede meldt ud af at over 40 lande allerede nu kan bestille den. Faktisk står Danmark ikke på den liste som Apple har offentliggjort og sendt ud til pressen, over lande hvor den kan købes. Men allerede nu, er den tilgængelig på apple.dk. Mange af teleselskaberne har også offentliggjort priser på den nye farve. På f.eks. Call Me vil du allerede nu kunne se priser på Callme mobilabonnement og den nye røde specielle iPhone.