DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du går gemt med en lille designer i maven, så kan du lige så godt bruge dine kreative kræfter på at producere dit eget tøj. Det giver god mening, og faktisk kan du spare mange penge, hvis du begynder at gå i det tøj, du selv laver.

Det er faktisk ikke så krævende at lave sine egne designs — hvis du vel at mærke har flair for det. Det eneste, det kræver, er, at du først og fremmest beslutter dig for, hvilken form for tøj, du gerne vil i gang med at producere.

Er det eksempelvis t-shirts, kan du komme langt med selv at printe dem. Du kan købe en masse hvide t-shirts, hvor du selv stryger dit printede design på. Det gøres ved at købe nogle strygemærker, som du selv kan printe på.

Køb kompatibelt printerblæk og spar penge på dine designs

Er du interesseret i det, kan du vælge nogle kompatible printerpatroner, som vil gøre, at du sparer endnu flere penge. Det giver god mening, hvis du skal trykke mange t-shirts. Se mere om det her.

Især hvis du bruger mange penge om måneden på tøj, er der mange penge at spare. Det betyder samtidig, at du kan bruge dine penge på noget, der er lidt mere spændende og sindsoprivende.

Køb genbrugstøj og lav det om

Hvis du har lyst til at tage skridtet videre eller simpelthen bare ikke er særligt dygtig til at designe print, så kan du med fordel begynde at købe genbrugstøj, som du kan lave om.

Det er en god idé, og hvis det er noget, du godt kan lide, så er der jo en spændende hobby, som du kan sidde og fifle med om aftenen, hvis du gerne vil det.

Derved har du lige fået dig en ny hobby, som du med garanti kommer til at bruge rigtig mange timer med.