DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Du synes måske, at dit hår er, efter sommeren er blevet lidt mere slidt. Det er normalt, når dit hår både er blevet udsat for sol og nok også en del pool vand, der heller ikke er så sundt for dit hår. Nu kan du mærke, at det er på tide, at du får passet mere på dit hår, og du sørger for, at dit hår kan blive sundt og levende igen. Du er derfor i gang med at undersøge, hvordan du kan få dit hår sundt samtidig med, at du heller ikke går på kompromis med, hvordan det ser ud.

Sundt hår selvom du føntørrer og glatter det

Det kan være, at du stadig tager dit ghd glattejern i brug, og det er også helt fair, fordi du kan sagtens få flot og sundt hår, selvom du gør det. Det handler bare om, at du putter noget beskyttelse i det inden, og at du tænker over at huske at bruge hårmaske, når du er i badet. Alting er jo en balancesag, og det er klart, at du stadig gerne vil kunne sætte dit hår pænt, fordi nogle af os vågner bare med meget rodet hår, og så kræver det et glattejern at få det lidt i stand.

Færre hårvaske

Det kan også være en god idé at minimere dine hårvask og lade håret vænne sig til en anden vaskecyklus. Det kan være, at du er vant til at vaske det næsten hver dag, og det slider nemlig også på dit hår. Det er klart, at du ikke har lyst til at gå ud med fedtet hår, men så kan det være en mulighed at sætte håret op. Derudover er det også godt at huske, at vi altid selv synes, at det ser meget værre ud end det egentlig gør.