DEL
Belysning

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vinteren er årstid for hygge. Hygge kan skabes ved at tænde op i brændeovnen, tænde stearinlys eller sætte en god film på. Hygge kan også være et godt glas vin eller et sjovt brætspil. Hygge kan skabes i mange forskellige situationer, og oftest bliver ordet hygge brugt til at beskrive en stemning. Den hyggelige stemning i hjemmet kan skabes på mange forskellige måder, blandt andet ved hjælp af belysning eller ved at tilføje bløde elementer:

Glødepærer

Belysning kan gøre en stor forskel i dit hjem. Belysning behøver ikke kun at være funktionelt, det kan også bruges til at skabe en god stemning. Et element der kan være med til at skabe ægte hygge i et rum, er glødepæren. Glødepærer spiller en stor rolle i indretningstendensen lige nu. En glødepære er en pære med en glødetråd indeni, som blandt andet kan købes her. Både pæren og glødetråden kan fås i mange forskellige former og nuancer. En glødepære kan bruges i de fleste typer lamper. Hvis du ikke ønsker at bruge glødepæren i en lampe, kan pæren også hænge for sig selv. Glødepæren kan optræde alene eller flere små glødepærer sammen, da de kommer i mange forskellige størrelser. Glødepærens varme lys kan være med til at skabe en hyggelig og rolig stemning i et rum, og passer perfekt til vinterens indendørs hygge.

Lyskæder

En anden type belysning som kan være med til at skabe hygge i hjemmet, er lyskæder. Lyskæder er, sammen med glødepærer, også en vigtig del af boligindretningen lige nu. Hyggen har i høj grad vundet indpas i de danske hjem, særligt i denne mørke vintertid. Lyskæder kan give en hyggelig og afdæmpet belysning. Ligesom glødepæren kan lyskæder også fås i mange forskellige former samt med forskelligt lys. Uanset om du foretrækker gult, hvidt, blåt eller blinkende lys, kan du få en lyskæde der opfylder dine ønsker. Lyskæder kan blandt andet fås med små papirlanterner, stjerner, små metalbolde eller hjerter, så du kan skabe lige præcis den hyggestemning, du ønsker.

Plaider

Et andet element som spiller en stor rolle både i indretningen og når det kommer til at skabe hygge, er store og bløde plaider. Når vinterens kulde rammer, findes der ikke noget bedre end at hygge på sofaen med en varm kop te eller kaffe. Med en varm plaid kan du holde varmen og putte dig mens du nyder en god film eller godt selskab. Du kan få plaider i mange forskellige farver og mønstre, så du kan få lige præcis dét, der passer til din boligindretning.