DEL
Sommerens herrejakker

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er over os, og det er tid til at forny garderoben. Hvis du ikke allerede har fundet de lækreste sommerstyles, giver vi dig her et par tips. Det er især vigtigt at finde den helt rigtige herrejakke, som både kan bruges på varme dage og kolde aftener. Den danske sommer er jo om noget kendt for sin omskiftelighed, så du skal være forberedt på lidt af hvert.

En klassisk bomberjakke

Bomberjakker er en af de mest klassiske jakker. Allerede i 50’erne var den korte jakke moderne, og i amerikanske film fra den tid er det ikke til at se skoven for bare bomberjakker.

Bomberjakken er da også en praktisk herrejakke, som kan bruges til lidt af hvert. Det korte snit er perfekt til sommeren, og jakken kan også nemt pakkes ned i tasken, når det er for varmt. Samtidig giver de fleste bomberjakker plads til en trøje, hvis du skal have lidt mere isolering.

Bomberjakken er sjældent vandtæt, så den er bedst som en let basisjakke, der kan bruges til både hverdag og fest.

Den stilede regnfrakke

Et alternativ til bomberjakken er den stilede regnfrakke, som er blevet moderne i de sidste år. Især de matte modeller i klare farver er lækre og kan bruges af både mænd og kvinder. Det lige snit er dog tit særligt velegnet til mænd, som har en længere og mere firkantet krop.

En regnfrakke er en god jakke til de våde dage, men den kan blive for meget på lune sommerdage. Hvis luften er fugtig, er regnfrakken især et dårligt valg.

En god, gammel parka¨

Vi kan ikke komme uden om parkaen, som er en helt klassisk jakkemodel. Parkaen har mindre personlighed en både bomberjakken og regnfrakken, så den er perfekt til dig, der bare vil falde ind.

Parkaen er en perfekt herrejakke, som kan bruges hver dag og med mange forskellige outfits. Den er praktisk og kan tåle lidt af hvert.