DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

For mange er håret en af de ting ved kroppen, man har mest kært. For det er meget forskelligt, og måske derfor også meget personligt, hvordan man tager sig af og styler sit hår. Men netop derfor er det altså også noget, du med fordel kan værne særligt godt om. Og så er det vigtigt at have øje for, hvad dit hår kan have behov for året rundt. Her er nogle gode råd til, hvordan du kan passe bedre på dit hår året rundt.

Tag hårvitaminer for at styrke håret indefra

Der kan blandt andet være god grundt til at tage vitaminer, der kan styrke håret indefra. Det kan nemlig være med til at give håret al den næring, det kan have brug for, for at være stærkt og sundt.

Læs mere om yuaiahaircare.dk, hvis du er på udkig efter de rigtige vitaminer til håret.

Hvis dit hår skal være sundt året rundt, så er det også vigtigt, at det har noget at styrke sig på. Og det kan du blandt andet sikre igennem din kost.

Skån dit hår mod sommersolens skarpe stråler

Om sommeren kan der være god grund til at være særlig opmærksom på, hvordan du passer på dit hår. For her kan sommersolens skarpe stråler nemt slide særligt meget på dit hår. Derfor er det en god idé at skåne håret, så det holder sig sundt længere.

Der er flere måder, du kan gøre det på, hvis du også vil have mulighed for at komme udenfor i det gode vejr. Nogle gode råd er:

  • Find en solhat, der kan kaste skygge over dit hoved

  • Brug hårprodukter med solbeskyttelse, inden du går ud

  • Sørg for at style håret på skånsomme måder, der ikke skader det yderligere

På den måde behøver du ikke at undvære tiden i solen, men det slider heller ikke unødvendigt på håret.

Giv håret lidt ekstra kærlighed om vinteren

Selvom sommeren kan give anledning til slid, så er heller ikke vinteren helt god for håret. For her oplever mange problemer med en tør hovedbund. Derfor kan vinteren altså være et godt tidspunkt for dig at give dit hår lidt ekstra kærlighed.

Om vinteren kan du med fordel vælge at pleje dit hår med produkter, der tilfører det ekstra fugt. Til daglig kan du eksempelvis bruge hårolie. Har du så lidt ekstra tid en gang imellem, kan du bruge en hårmaske i håret.

DEL
Tidligere artikel