DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har man boet i den samme lejlighed i mange år, så kan man hurtigt komme til at blive træt af den. Der er dog ikke så mange ting, der skal ændres, førend man atter begejstres af hjemmets omgivelser.

Faktisk kan det klares med en klat maling, noget nyt tapet eller hvis du vælger at smide nogle wallstickers på din væg. Der findes en masse forskellige løsninger, og herunder gennemgår vi hver løsning. Samtidig ser vi på udbytte samt fordele og ulemper.

Mal dine vægge

Der findes mange forskellige løsninger, men en af de mest populære er at male sine vægge. Det kan relativt let gøres, hvis du vælger at gøre det selv. Du kan også hyre en maler, men det koster penge — og hvis der ikke er mange vægge, der skal males, så kan du lige så godt gøre det selv.

Nyt tapet?

Nyt tapet kan også være løsningen. Der findes mange forskellige former for tapet, og noget tapet er mere spændende end andet — du kan eksempelvis købe noget flot fototapet som det her.

Du kan eksempelvis vælge nogle fede naturmotiver, hvis du i forvejen har et hjem, der er indrettet efter den nordiske stil, der i i særdeleshed trækker inspiration fra den nordiske natur.

Wallstickers

Med et wallsticker kan du opnå en helt anden effekt, og dette er samtidig den letteste løsning. Det kræver tid, tålmodighed og flid både at male og skifte sit tapet, men med en wallsticker kan du slippe relativt billigt, hvis du ikke er villig til at ofre så meget tid på det.

Det er dog ikke helt nemt, hvis du ikke er handy. Det kræver stadig, at du kan finde ud af at hænge det helt lige, så det kommer til at fremstå pænt mange år ud i fremtiden — og derfor er det vigtigt, at du gør dig umage, omend det ikke er det mest besværlige at hænge op.

Kan fås på nettet og hos forskellige farvehandlere rundt omkring i landet.