DEL
gulvkanonen.dk
gulvkanonen.dk

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I ethvert hjem findes der trægulve, i det ene eller det andet rum. Med årene kan disse gulve blive slidt med tiden og trænge til et friskt pust. Men hvordan opfriskes gulvene og hvilke muligheder findes der? Læs med i nedenstående artikel og bliv klogere.

Hvis du bor i en ældre lejlighed, består 80% af gulvene i lejligheden af trægulve. Dog er ofte i køkkenet og på badeværelset at gulvet er belagt med klinker eller linoleum. I opholdsrum som stuen, soveværelset og entreen er gulvet oftest i træ, og især i entreen kan gulvet hurtigt blive slidt. Der findes mange forskellige behandlinger af gulve. Til at starte med skal gulvet slibes, og herefter behandles med enten lak, lud, olie eller maling. Hvis du ønsker en lidt “ru” overflade kan du efter gulvafslibningen, vælge en ludbehandling. En ludbehandling giver en mere “rå” overflade men er stadig behagelig at gå på. Ønsker du derimod at gulvet skal være blankt, kan du efter afslibning af gulvet, vælge en behandling med lak eller olie. Begge behandlingstyper giver en blank overflade. Mange børnefamilier vælger at få gulvet behandlet på en af disse måder, da gulvet er mere modstandsdygtigt efter sådan en behandling. En behandling med maling, kan også gøre underværker og er meget oppe i tiden lige i øjeblikket.

Spørg en gulvsliber til råds

Hvis du har besluttet dig for at give gulvene en ordentlig omgang, kan det være en god idé at spørge en professionel til råds. Ligeledes kan det også være en god idé at undersøge markedet og bede og tilbud fra flere forskellige håndværkere. Priserne og kvaliteten kan være meget svingende og derfor er det vigtigt at hyre den rigtige fra starten. Hvis du har en lejlighed i hovedstadsområdet, kan du med fordel kontakte gulvkanonen.dk. Han har flere gode anmeldelser på anmeld-håndværker.dk, og han har hjulpet mange mennesker