DEL
Forny dit hjem

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vinteren er sæson for indendørs aktiviteter. Dagene er mørke og kolde, og du har allermest lyst til at blive under din varme dyne. Det kan være svært at finde på noget at lave, når det er koldt udenfor. Om sommeren bruger de fleste tid på at passe og pleje haven, så hvorfor ikke passe og pleje dit hjem indvendigt om vinteren? Uanset om du bor i et nyt eller gammelt hjem, kan dit hus eller lejlighed nemt friskes op ved hjælp af nogle små opgaver.

En frisk omgang maling

Maling kan gøre underværker. Ved at tilføre dine vægge en frisk omgang maling, kan du give din stue helt nyt liv i vintermørket. Hvis du trænger til fornyelse i dit hjem, kan du følge indretningstendensen lige nu, som byder på én eller flere vægge i en anden farve. Hvis alle dine vægge er hvide, kan du tilføje rummet et friskt pust ved at male en af væggene i en anden, mørkere farve. Dette kunne eksempelvis være en moderne grøn eller en dyb blå. Hvis du ikke har lyst til at male dine vægge i andre farver end hvid, kan du friske væggen op ved at male en anden nuance af hvid. På denne måde giver du din stue nyt liv, uden at lave store ændringer.

 Tilføj stuklister

En anden måde at forny et rum i dit hjem på, kan være ved at tilføje charmerende stuklister.  Stuklister kan gøre en markant forskel på, hvordan en stue eller et værelse fremtræder. Stuklister kan fås i 2 typer materialer, som er henholdsvis polystyren og polyurethan. Stuklister af polystyren er lavet af opskummet flamingo, hvorfor de også kaldes flamingo stuklister. Disse kan fås med blandt andet simple buer, trapper eller hulkiler. Flamingo stuklister er meget fleksible, hvilket gør dem lette at arbejde med og lette at sætte op, også selvom du gør det alene. Stuklister af flamingo er en billig og let måde at friske dit hjem op, og stuklisterne kan købes i god kvalitet her. Stuklister i polyurethan er lavet af et hårdere skummateriale, som gør det muligt at lave mere avancerede udskæringer og mønstre i listerne. Stuklisterne med mange detaljer kan give dit hjem et klassisk udtryk, mens simple stuklister kan sikre rummet en flot finish.

Ryk rundt på møblerne

Hvis du ønsker at lave ændringer i dit hjem, men ikke ønsker at bruge penge på det, kan en tredje løsning være at rykke rundt på møblerne. Ved at rykke rundt på dine nuværende møbler, kan du let ændre rummets samlede udtryk. Måske skal sofaen stå et nyt sted, eller måske skal spisebordet bytte plads med sofaarrangementet. Mulighederne er mange, og det eneste det kræver er, at du kan bruge din fantasi og se mulighederne.