DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er faktisk muligt at spise sig til sundere og mere glansfuldt hår. Her får du et par gode råd til, hvordan du gør.

Sådan får du mere glansfuldt hår:

1. Hvis du har glansløst, træt og fladt hår, er det ofte, fordi din fedtproduktion i og omkring dine hårsække. Det kan nemlig medføre, at dit hår bliver uden glans og mangler den der wauw-faktor. Er det tilfældet hos dig, så bør du begynde at spise to kapsler fiskeolie hver dag. Fiskeolien er nemlig rig på omega 3-fedtsyre, som er med til at tilføre fugt til dig hår, så det igen bliver glansfuldt og lækkert.

2. Spis masser af gulerødder. De har nemlig et højt indhold af A-vitaminer, der er med til at holde hovedbunden sund, og en sund hovedbund er med til at tilføre fugt til håret.

Sådan får du stærkere og tykkere hår

1. Hvis du vil have stærk og tæt hårpragt, så bør du overveje at skifte din morgenkaffe ud med en kop grøn te. Den grønne te er nemlig med til at styrke håret indefra, og det gør det svært at knække de enkelte hår. Det betyder ikke rigtig noget, hvilken te du drikker, så længe den er grøn.

2. Hvis du synes, at der efterlades lige lovligt mange hår i børsten, når du er færdig med at børste dit hår, så bør du begynde at spise kosttilskud eller skifte til en god sund shampoo. Det kan hjælpe med at beskytte dit hår mod stress, og derudover kan det være medvirkende til at styrke håret, så du ikke længere skal være bekymret for, om håret falder af eller knækker, når det børstes.

Brug Kerastase mod fedtet og tørt hår

Kerastase er et hårprodukt, der hjælper mod fedtet og tørt hår. Det fungerer både med kvinder og mænd, hvor det især blandt mænd kendes som forebyggelse af hårtab. Du kan blandet købe hos Hair247.dk.