DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vil du gerne have en bedre stemning i køkkenet? Her får du et par gode forslag, du kan bruge til at gøre køkkenet lidt mere spændende.

Danskerne bruger længere og længere tid i køkkenet. Det er her vi tilbereder måltider til hele familien, og derfor er det vigtigt, at køkkenet inspirerer og er stemningsfuldt. Her får du et par forslag til, hvordan du kan gøre dit køkken både mere inspirerende, men også hyggeligere.

Køkkenet er et af de steder, danskerne bruger mest tid, når de er hjemme — og det handler i høj grad om at beslutte sig for, hvilken følelse du gerne vil mødes af, når du entrerer dit køkken. Er du flittig bruger af dit køkken, eller vil du helst undgå at skulle lave mad? Uanset, hvilken ‘køkkentype’ du er til, så findes der en løsning.

Skab stemning med flise-stickers

En hurtig genvej til et lidt mere spændende køkken er ved at bruge flise-stickers; klistermærker, som du kan klistre på fliserne i dit køkken. Det giver en fed effekt, og du kan pille dem af igen, hvis du skulle blive træt af dem på et tidspunkt. Det er derfor en mere overkommelig løsning, end hvis du skal til at male dem.

De kan fås mange steder — blandt andet hos Gucca.dk (du kan finde en rabatkode hos Rabatbanditten.dk).

Naturlige materialer

Noget af det, der virkelig løfter et køkken, er, hvis der er forskellige naturlige elementer i stedet for billige ting af plastik — desuden holder de også længere, de naturlige elementer.

Derfor er et godt råd, at du bør investere i forskellige køkkenredskaber af naturlige materialer, som kan pryde dit køkken. Og så gør det heller ikke noget, at det kommer til at stå frit fremme.

Det samme gælder gryder og pander. Vælger du at investere lidt mere i dit køkkengrej, så vil det komme til at se rigtig fint ud. Gå aldrig på kompromis med dit grej.