DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes mange muligheder, når det kommer til at indrette boligen. Én af de muligheder er at købe alle sine ting i IKEA, og så ellers bare satse på, at det passer ind i ens hjem. Selvfølgelig har du lidt medbestemmelse her — altså når det kommer til, hvilke møbler du ønsker i din bolig.

Men… Vælger du denne løsning, så får du en upersonlig løsning, der oser langt væk af kvantitet. Der er tale om masseproducerede varer, der ikke holder ret længe. Derfor lyder vores helt klare anbefaling; lad være med at købe dine møbler i IKEA eller andre bolighuse.

Investér i stedet i designermøbler. Det er den dyre løsning, hvis du tænker kortsigtet, men hvis du tænker lidt længere ud i fremtiden, så er der altså penge at tjene, da designermøbler sjældent falder i værdi. Faktisk stiger de kun, hvis du passer ordentligt på dem.

Tænk på designermøbler som en opsparing

Tænk på det som en slags opsparing, du har i dit hjem. Hvis du vælger at købe designermøbler for en masse penge, så er det meget sjældent, at de vil falde i værdi, hvis du passer godt på dem, og der er altid efterspørgsel på vedligeholdte designermøbler, så derfor bliver det sjældent det største problem at få solgt dine møbler, når først du har investeret i dem.

Men skal du egentlig købe dine designermøbler nye eller brugte? Der findes rigtig mange steder, hvor du kan købe designermøbler. Du bliver nødt til at gøre op med dig selv, om du vil købe dem brugt eller hos en butik. Hvis du køber dem brugt, så er der altid en risiko for, at de er stjålne. Hvis de er af nyere dato, skal du selvfølgelig bede om en kvittering — præcis som med alt andet, du køber af folk, som du ikke kender.