DEL
jakkesæt med style

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er over os, hvilket betyder sommerfester og arrangementer i naturen. Men ved vi allerede nu at julefrokosterne kommer, og her er det ikke kun damerne, som skal klædes pænt på til fest – det skal herrerne også. Men hvad skal du egentligt tage på til festen? Spørgsmålet om hvornår det bliver for pænt, og hvornår er det for afslappende, er en svær balance. I denne artikel guider vi dig igennem julefrokost til hvad du skal have på til julefrokosten.

Hvis du til dagligt har jakkesæt og slips på, er det så ikke kedeligt at have jakkesæt og slips på til firmaets julefrokost? Det behøver det nødvendigvis ikke at være. Du behøver ikke tage hvid skjorte og sort slips på, så det kommer til at ligne en almindelig dag på jobbet. Det må gerne være lidt frisk og ungt.
Du kan f.eks. pimpe jakkesættet op med en lækker denimskjorte, et rødt slips og et par sneakers, og dermed se lidt smart ud. Denimskjorten giver kant til et sort jakkesæt, og nedtoner samtidigt looket, så du fremstår mere afslappet cool. En gråmeleret skjorte i denimlook vil gøre det samme for dig.

Til julen hører juleslips -nej

Vi er ikke fan af juleslips. De er specielt kønne og du kan kun bruge disse slags slips i de færreste situationer. Hvis du, som os ikke er så begejstret for det røde slips med rensdyr på, så find et i mørk rød eller grøn, som stadig viser at det er en julefrokost du er til, uden at være alt for “julet”. Med denimskjorte og et sort jakkesæt, der gør det ikke noget, at slipset har lidt farve.

Hvis du er typen der slet ikke går med slipe, kan butterflyen være en rigtig god mulighed. Nogle tænker at man er utrolig gammeldags, når man nævner en butterfly, men mange har i dag alligevel fået øjnene op for denne fantastiske accessory.

Af sko bør du vælge et par støvler eller Converse til jakkesættet. Det gælder om at skille sig ud – men på den fede måde. Send gerne jere bud på en fed style til julefrokosten.

DEL
Tidligere artikelNy iPhone med style
Næste artikelBørneværelse med stil