DEL
cigaret

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange vil gerne undgå den dårlige cigaretlugt, som der kan komme, hvis man har et familiemedlem, som ryger. Det kan specielt være ekstra træls, hvis man ikke selv ryger. Derfor leder flere og flere også efter en måde, hvorpå de kan undgå lugten i deres bolig.

Husk at lufte godt ud

Selvom det kan lyde som en simpel løsning, så er det også en af de bedste. Husk altid at lufte godt ud i hjemmet hvis der er en i familie, som ryger, da det kan være til stor hjælp, og man kan undgå mange problemer. Hvis man ikke husker at lufte ud, kan lugten blive siddende i flere elementer, hvor det kan være svært at komme af med igen. Den nemmeste og bedste løsning vil derfor mange gange være at lufte ud, så lugten ikke bliver siddende.

Find et alternativ til cigaretten

Hvis man gerne vil undgå den dårlige cigaretlugt, kan det være en god ide at finde et alternativ til den almindelige cigaret. Her kunne det være en god ide, hvis man overvejede at skifte til e-cigaretter. E-cigaretter er blevet mere og mere populære, da de ikke er nær så usunde som den almindelige cigaret. Hvis du overvejer at anskaffe dig en e-cigaret, kan du læse mere her.

Husk at vise hensyn

Hvis man har et familiemedlem, som vælger at ryge inden for, kan det være en god ide at gøre personen opmærksom på, at det måske ikke er en god ide at ryge inden for. Det er vigtigt, at man husker at vise hensyn til resten af selskabet, da det kan være en stor irritation for mange, hvis der bliver røget inden for. Det er vigtigt, at der er plads til alle. Der skal dog ikke være specielle hensyn, til folk som ryger, da det kan gå ud over resten. Her kan man eventuelt sige nej til, at der skal ryges inden for, på en pæn og ordentlig måde.

EFTERLAD ET SVAR