DEL

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I mange år har det været populært med læderkontorstole i de danske hjem. De er også gået under navnet direktørkontorstole, og er kendetegnet ved at være store og volumniøse, det er dog de færreste boliger, hvor de passer godt ind, så hvis du har en stående er det måske ved at være et godt tidspunkt at sige farvel til den på.

Læderkontorstole kan naturligvis være flotte, men langt de fleste modeller er meget bestante og får ofte rummet til at se mindre ud, hvilket sjældent er hensigtsmæssigt i et hjemmekontor, hvor pladsen i langt de fleste tilfælde ikke er prangende.

Hvis du vil sidde godt, er det naturligvis stadig en absolut nødvendighed at du har en god kontorstol, men hvis du vil give dit rum lidt mere lys, er det en rigtig god ide at vælge en stofkontorstol, hvor ryggen er lavet af stof, hvilket gør at lyset slipper gennem stoleryggen og derfor ikke er så tung i udseendet. Samtidig er disse stole også ofte meget mere behagelige at sidde i, især om sommeren, hvor der kommer mere luft til ryggen, end med en massiv læderkontorstol.

Du kan finde et stort udvalg af stofkontorstole her

Det skal med det samme også siges, at læder kontorstole naturligvis sagtens kan være lækre og flotte, og passe godt ind i hjemmekontoret, det modsatte er bare ofte tilfældet, især hvis de er købt lidt for billigt.