DEL
smartphone

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Året hedder nu 2017 og mange af de store mobilgiganter lancere nye modeller allerede her fra årsskifte. Mange nye spillere melder sig allerede ind i kampen her fra starten, og det kan altså tyde på at mobilkrigen bliver hårdere og hårdere, men det er kun en fordel for os forbrugere. Men hvad skal du købe, hvis du vil have en ny mobil med style i 2017? Læs med her og få nogle gode bud.

Mobilsalget for 2016 fra en af Danmarks støreste mobilgiganter, Yousee(tidligere TDC), er blevet offentliggjort, og ikke overraskende er det iPhone som topper listen. Lidt overraskende er det dog at, hele top 5 består at 4 iPhone modeller. Den store japanske gigant Huawei ligger på en femteplads med deres Huawei Ascend P8 Lite. Storebroren Huawei P9 Lite ligger på en syvendeplads over mest sælgende i 2016. Mobilgiganten Samsung indtager plads 9 og 10 med tidligere top modellen Samsaung Galaxy S6 32GB på plads 9 og den lidt billigere Samsung Galaxy A3 på en 10. plads.

Nye modeller i 2017

Hvis du vil følge med i nyheder og test af nyeste smartphones, skal du følge med på mobil.nus youtube kanal, her er tips og test af de nyeste modeller. Huawei er en spiller som vi helt sikkert kommer til at se meget mere til i fremtiden. De har egentligt eksisteret i mange år, men her i norden og i Danmark er det først de senere par år, hvor de er kommet rigtigt frem. Lige før årsskiftet lancerede firmaet et nyt flagskib, nemlig deres Huawei Mate 9 Pro, som helt sikkert vil komme til at at konkurrere med iPhones top model, og Samsungs kommende Galaxy S8.

Ligeledes har firmaet OnePlus meldt sig på banen over mobilgiganter, og med deres model OnePlus 3T kan de også være med i toppen. Virksomheden er egentligt ikke så gammel, og startede faktisk først i 2013. På deres hjemmeside skriver de: “Det hele begyndte i vinteren 2013 med en simpel, dristig idé: at skabe et bedre produkt.
Men det skulle være mere end bare en bedre telefon – det skulle være en bedre måde at gøre tingene på. En helt ny slags teknologivirksomhed, der arbejder direkte sammen med brugerne for at skabe noget fantastisk, noget meningsfyldt.

Hold øje med mobilkrigen, og undersøg markedet inden du køber din næste telefon.

 

DEL
Tidligere artikelSig farvel til læderstolen
Næste artikeliPhone med style